(22-08-2018) De restyling van de modules Verkoop en Verhuur is voltooid. Ze voldoen beide weer aan de laatste inzichten en gebruiken dezelfde moderne interface die zowel met muis als toetsenbord bedient kan worden. De module Balie gaat nu onder het mes en afronding wordt verwacht in het 1e kwartaal van 2019.

Nadat in januari 2016 de restyling van onze module Project voltooid was, zijn we voortvarend begonnen met het restylen van onze module Verkoop. Ruim een jaar later werd de vernieuwing van Verkoop afgerond. Daarna hebben we onze statistiekprogramma's van een nieuwe interface voorzien. Zo kunt u nu via uitklapfuncties inzoomen op cijfers en kunt niet alleen overzichten van de statistieken maken, maar ook grafieken.

Inzoomen op statistiekcijfers is nu mogelijk en een grafiek is zo gemaakt

Midden in de zomer van 2017 begonnen we vervolgens aan het herschrijven van onze belangrijke module Verhuur. En ruim een jaar later kunnen we melden dat ook deze module geheel herschreven is en weer voldoet aan de laatste inzichten. U zult in deze module nu dezelfde interface aantreffen als we reeds bij Verkoop en Project hebben geïntroduceerd. Bediening kan plaatsvinden met de muis, maar voor ervaren snelle gebruikers ook met het toetsenbord. Vanuit praktisch elk interactief programma kunt u nu overzichten aanmaken. In de verhuurbranche kunt u geld verdienen met een goede calculatie. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan de onderdelen voor- en nacalculatie, zodat u beter inzicht krijgt waar u geld verliest en waar u geld laat liggen.

Voorcalculatie van het verhuurartikel op maat en heel gedetailleerd

Nu gaan we beginnen aan het restylen van de module Balie t.b.v. winkels in de verhuurbranche. Dit wordt de laatste module die nog gebruik moet gaan maken van onze vernieuwde gebruikersinterface. Voltooiing is gepland in het 1e kwartaal van 2019.