(13-02-2014) Deze week is Cor Jansen met zijn werkzaamheden begonnen. Hij gaat zich bezig houden met het ondersteunen van (potentiële) klanten in de breedste zin van het woord.

Wij zijn blij dat een ervaren professional als Cor Jansen bereid is om het i-Modulasteam te komen versterken. Deze week is hij met zijn (in)werkzaamheden begonnen.

Cor Jansen heeft in zijn loopbaan diverse functies bekleed op het gebied van controlling, personeelszaken en als zelfstandig interim-manager. Deze functies vervulde hij bij een grote verscheidenheid van organisaties, variërend van een verzekeringsmaatschappij, een bank, drukkerij, zorginstelling, metaalbewerkingsbedrijf, bouwbedrijf, groothandel in koffie tot en met een uitzend- en detacheringsbureau. Kortom, een prima achtergrond om de grote schakering van organisaties, die met i-Modulas (willen gaan) werken, te kunnen bedienen.

De werkzaamheden van Cor zullen zich toespitsen op het ondersteunen en adviseren van (potentiële) klanten in de breedste zin van het woord. Dat kan variëren van het begeleiden van een organisatie bij de implementatie van i-Modulas, trainen/opleiden van uw medewerkers, tot en met het adviseren van een trouwe jarenlange gebruiker hoe om te gaan met sterk gewijzigde omstandigheden.

Na zijn inwerkperiode zal Cor een aantal van onze trouwe klanten bezoeken om kennis te maken en te bespreken hoe we i-Modulas eventueel nog verder kunnen verbeteren. Uw eventuele vragen of opmerkingen kunt u ook rechtstreeks bij hem kwijt via telefoonnummer 088 46 38 604.