(06-02-2013) De aankomende update van onze software gaat een eerste ondersteuning voor IBAN bieden. In volgende updates gaat dit de komende maanden verder uitgewerkt worden, waarbij we onze IBAN-implementatie gelijk op laten lopen met de vernieuwing van onze software.

De komende update van i-Modulas gaat in het onderdeel Crediteuren een eerste ondersteuning voor IBAN bieden. Dit is wat later als gepland, maar wij laten onze IBAN-implementatie gelijk oplopen met een drastische vernieuwing van onze software. Zo zult u na de upgrade een geheel vernieuwd onderdeel Crediteuren zien. Alleen crediteurbetalingen en crediteurboekingen hebben dan nog onze oude gebruikersinterface. Die volgen dan ook zo spoedig mogelijk.

Na de upgrade zal onze software ook automatisch een databaseconversie uitvoeren, waarbij in het nieuwe systeem uw IBAN en BIC codes automatisch worden ingevuld. Gebruikers hoeven deze dus niet allemaal zelf handmatig in te gaan geven, dat doet het systeem voor u.

Na de upgrade is de huidige knoppenbalk geheel rechts uitgebreid met een '+' (vergroten) en '-' (verkleinen) knop

Naast een nieuwe gebruikersinterface in het onderdeel Crediteuren, bevat de komende upgrade ook enkele kleinere verbeteringen. De meest in het oog springende is dat op veler verzoek de venstergrootte nu schaalbaar is. Vanaf het menu is er nu een mogelijkheid om een venster in stappen te vergroten of te verkleinen. De instelling wordt per gebruiker/computer onthouden, zodat u bij de volgende aanmelding uw favoriete scherminstelling automatisch terug krijgt.

Wij verwachten deze upgrade in het weekend van 9/10 februari op onze systemen door te voeren, maar aangezien alle testen nog niet afgerond zijn, moeten we hierbij een voorbehoud maken.