Windows

Onder Windows 7 kunt u het Java Control Panel als volgt openen:
- open het Configuratiescherm
- bij weergave met pictogrammen ziet u gelijk een Javalogo en de tekst "Java"; klik hierop
- (bij weergave op "Categorie" klikt u op "Programma's", daarna ziet u ook het Javalogo en de tekst "Java")
- na een muisklik op Java of het Javalogo zal het Java Control Panel openen

Bij oudere Windowsversies zal het net iets anders gaan of net iets anders heten, maar verloopt dit op soortgelijke wijze.

Linux

Linuxversies laten het Java Control Panel allemaal net op een andere manier openen. Zoek naar Java of het Javalogo in het menu of in het overzicht 'applicaties'.

Mac OS X

Vraag onze helpdesk om een document dat de exacte stappen beschrijft.